E mafai ona matou maua nisi mea e ala i le Alamanuia uamea

I le 2022, o le tau o le uamea e mafai ona faʻamatalaina o luga ma lalo, o le laina Maginot o le a vave ona talepeina le fatu laʻititi o le pule o meafaipisinisi, loloto i totonu o le asiosio o le tele o pisinisi tetele na amata ona fenumiai.

Fa'ailoga uamea fa'aigoa e ala i punaoa fa'afouina, ma e masani ona ta'ua o le junk.Aua e te manatu o le junk e le taua i le tamaoaiga o le atunuu, e mafai ona tatou maua atoatoa e ala i le fesuiaiga o tau o alamanuia uamea e faamama toto le tamaoaiga maketi atoa ma tulaga, fesili se tasi pe aisea?O le sila uamea foi o le sila, lea e fesootai ma le itu o le fausiaina o le atunuu ma aafia ai le tamaoaiga o le lalolagi.E leai se atina'e tau tamaoaiga o so'o se atunu'u e lelei e aunoa ma se uamea, o lona uiga e mafai ona va'aia le tamaoaiga atoa i le sila po'o le u'amea fo'i.

O le mea moni, o lo tatou atunuu ua ulufale i se taua tau fefaʻatauaʻiga i le 2021. I le feagai ai ma faʻasalaga eseese mai Europa ma le Iunaite Setete, ua matou faia foi faʻasalaga faʻasaga.I se tulaga saʻo, o loʻo tatou auai i se taua o le puipuia o le tagata lava ia. I le 2021, na taofia ai e Ausetalia le auina atu i fafo o le uʻamea Saina ina ia faʻatapulaʻaina le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina e faʻaumatia ai lo tatou tamaoaiga faʻafefe e ala i le uamea. o le fua faatatau o oloa faaulufale mai ua oo atu i le 70%. I le feagai ai ma le malosiaga, e tatau ona tatou aveina uamea fasi e tau i tua, ma faateleina le taumafaina o uamea solo e ala i le urbanization ma le soli tulafono, e oo lava i le tele-auala faaulufale mai o Aferika i Saute ma Iapani scrap. uʻamea, e pulea tau uʻamea e le vave tulaʻi mai, pe a tuʻuina atu le gaosiga o meaʻai o se carnival.I le 2020 ~ 2021, pe afai o loʻo ia te oe oloa i lima, o le ae faia le tele o tupe, ma o ituaiga uma o tupe faavae o le a faʻalavelave foi. i le pesepese ma siva carnival continues.This foi e taitai atu i lo tatou uamea hydraulic u'u vevela i le atunuu atoa, ovataimi faiga faanatinati, i le mea moni, tatou te iloa ua na o se fana i le lima, i tua o le afa e lei aveesea.

I le 2022, o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, na afaina ai le kamupani, o le paʻu o fanua, tuʻu le pisinisi uamea e matua fenumiai, ma e le lava le manaʻoga i totonu o le atunuʻu. , o le pule i totonu o le fanua uamea e leai ni oloa e aoina, ma o le tau uamea e leai se maketi. EIA asiasiga saogalemu e sili atu ona leaga, solo uamea i se tulaga o luga ma lalo, tupe mama itiiti na taitai atu i le tele o tupe faavae aveese vave. Ua ulufale foi a tatou masini uamea hydraulic i le tulaga e le mafai ona faʻaaogaina, e pei o le lumanaʻi o le lumanaʻi ma le tulaga ua le mafai ona iloilo e ala i le tulafono masani o maketi maketi. , faʻalauteleina oloa fou, o le tausaga o faʻalavelave, e le mafai ona tatou faʻavaivaia, e talafeagai foi le faʻaogaina o pisinisi uʻamea e ulufale ai i se tulaga reshuffle, "i le tele o le fufuluina, ia sili atu le soifua maloloina"?


Taimi meli: Oke-12-2023