Su'esu'ega o Maketi O Fa'apipi'i Eli Ile 2023

2023 Suia le tulaga o masini faufale O fuainumera faʻatauga e faʻavae i luga o faʻamaumauga faʻatau falegaosimea.

I le 2017, o le maketi o faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le tele o atunuʻu na oʻo atu i le $ 4.555 piliona, ma e faʻamoemoe e oʻo atu ia i matou $ 6.032 piliona i le 2023, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 2.90%.

O le maketi a Asia o le a faia se sao taua i le faʻauluina o le atinaʻeina o maketi o le tele o atunuʻu, aemaise lava Saina, lea o le a faʻaaogaina le tele o maketi i tausaga a sau.I le taimi nei, o Asia i Sautesasae ma Initia o le a faʻaalia foi se faʻatupulaia vave.

Amerika i Matu, aemaise lava le Iunaite Setete, o le a faia pea se sao taua.So'o se suiga i le Iunaite Setete e ono a'afia ai le atina'e o le atina'e o le eli.

O Europa o loʻo i ai se tulaga taua i le tele o maketi i le lalolagi atoa, faʻatasi ai ma le maketi o le $ 1.111 piliona i le 2017 ma le $ 1.466 piliona i le 2023, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 4.72%.

O lenei pepa o loʻo taulaʻi i le auʻiliʻiliga o le au gaosi oloa autu ma matafaioi taua i le tele o atunuʻu ma itulagi tetele, ma auʻiliʻili le faʻasoa o maketi o oloa, tele o maketi, tufatufaina atu o le amataga, faʻatulagaina o maketi, ituaiga oloa ma fuafuaga tau atinaʻe a nei tagata gaosi oloa. E aofia ai: Caterpillar, Rockland,Craig Manufacturing, Mountain twick, Amulet, TRK, Geith, Dou shan group, Atlas Copco, Kenco SEC, Maniton Group, ACS Industries, Volvo, Paladin, MSB, Komatsu enterprise, Furukawa, Soosan, NPK, Toku, Everdigm, Indeco , AMI Attachments, Kinshofer, Waratah, Ditch Witch, Fecon Incorporated.

Felco, Yantai Yite Hydraulic Equipment Co., Ltd, Yantai Eddie Precision Equipment Co., LTD, Jingtian Intelligent Equipment Co., LTD.

E le gata i lea, ina ia sili atu le auʻiliʻiliga o le tulaga o loʻo i ai nei ma le lumanaʻi o le faʻapipiʻiina o excavators o le tele o atunuu, o lenei pepa o loʻo suʻesuʻeina foi le tulaga autu o le atinaʻe ma aga i le lumanaʻi o itulagi nei, e aofia ai le maketi o loʻo i ai nei, faʻasoa ma le lumanaʻi, ma isi, pei o Amerika i Matu, Europa, Asia-Pasefika, Amerika i Saute, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.

I le 2023, o le faʻapipiʻiina o le excavator o loʻo i ai se tulaga umi o maketi, o le mafuaʻaga o le fesuiaiga e mafua mai i faiga faʻavae a le atunuʻu!


Taimi meli: Me-19-2023